«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

В Україні знищено російських офіцерів, які брали участь у "миротворчій" місії в Придністров'ї

Росія кидає на війну проти України військових, які брали участь в операціях у різних куточках світу. Під час бойових дій в Україні було ліквідовано офіцерів, які брали участь у "миротворчій" місії в Придністров'ї.

На війні в Україні загинули російський майор Олександр Федоров та підполковник Артем Корміліцин, повідомляють джерела 24 каналу. Обидва до повномасштабної війни в Україні були у "миротворчих" силах Росії у Придністров'ї.

Бригада Федорова відповідальна за ракетні удари по Україні

Майор Федоров Олександр Сергійович народився 22 серпня 1988 року. Донедавна він був заступником начальника штабу 103 ракетної бригади, яка дислокується у місті Улан-Уде.


Майор Олександр Федоров / Фото надані 24 каналу

Протягом 2019 – 2020 років виконував обов'язки помічника начальника зв'язку у складі російського військового контингенту "миротворчих сил" у Придністров'ї.


Вбитий російський майор Олександр Федоров / Фото надані 24 каналу

Варто зауважити, що 103 ракетна бригада бере активну участь у бойових діях в Україні. Саме вона запускає смертоносні ракети "Іскандер", вбиваючи мирне населення. На руках Федорова сотні вбитих жінок та дітей.


Документи російського офіцера Олександра Федорова / Фото надані 24 каналу

В Україні ліквідували командира мотострілецького батальйону

Українським військовим вдалося ліквідувати й товариша Федорова – підполковника Корміліцина Артема Олександровича, який народився 6 серпня 1982 року.


Російський підполковник Артем Корміліцин / Фото надані 24 каналу

Корміліцин, який у 2005 році закінчив Челябінське танкове командне училище, був командиром мотострілецького батальйону збройних сил Росії. У нього залишилася вдова та дитина.

У 2020 – 2021 роках у Придністров'ї обіймав посаду старшого військового спостерігача російського військового контингенту так званих "миротворчих сил".


Вбитий підполковник Артем Корміліцин / Фото 24 каналу

Росії не стала приховувати загибель обох офіцерів. Вони будуть поховані, а не спалені в мобільних крематоріях, як решта російських окупантів.

Все буде Україна