«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Зараз мені 35 років, живу сама з дітьми. Нещодавно розлучилася, але відпускаю на вихідні своїх дітей до батька. Забрала свою маму до себе, буду її доглядати, хоча багато років вона зовсім не спілкува

Зараз мені 35 років, живу сама з дітьми. Нещодавно розлучилася, але відпускаю на вихідні своїх дітей до батька. Забрала свою маму до себе, буду її доглядати, хоча багато років вона зовсім не спілкувалася зі мною. Тільки зараз зрозуміла, хто винен в усьому

Народилася я в прекрасній і люблячій родині. Все було добре, в мене були люблячі батьки, які приділяли мені багато уваги і кохали один одного, ми разом проводили вихідні, ходили на прогулянки і я вважала, що в нас дуже хороша сім’я і так буде завжди. Але все це зникло в одну мить, коли мої батьки вирішили розлучитися. Я запитувала в них чому вони це роблять, я не розуміла чому це відбувається, я навіть думала, що це я в усьому винна.

У дитинстві я не розуміла своїх батьків, ображалася.

Жити я залишилася з матір’ю, а батька, на жаль, більше не бачила. я дуже сумувала за ним і не розуміла, чому він до мене не приходить. Мама не довго була сама і знову вийшла заміж. Вітчим мене не полюбив з першого дня, я теж не могла його сприймати, як батька. Моя мама стала на його бік і мене відправили жити до бабусі.

Бабуся мене дуже любила і з нею мені було краще ніж з матір’ю і вітчимом. Я перестала спілкуватися з матір’ю, я її перестала любити, як мені здавалося тоді, адже вона мене зрадила.

Життя тривало, я виросла, вийшла заміж, у мене двоє славних дітей. Але на жаль все повернулося.

Проживши з чоловіком 14 років, ми зрозуміли, що більше разом жити не можемо. Хоч скільки намагалися, але все марно. І ось розлучення. Тепер вже мої діти задають мені ті ж питання що і я колись. Я тільки тепер зрозуміла, що через амбіцій моєї матері, яка заборонила моєму батькові наближатися до мене, моє дитинство було не зовсім солодким. Весь час я намагалася відшукати батька, але все марно. Я й досі його дуже люблю і сумую за ним.

Зараз мені 35 років, живу сама з дітьми і вони бачаться з батьком, ходять до нього на вихідні. Я намагаюся щоб мої діти не зазнали нестачі тепла і батьківської любові, як я. З мамою я нарешті помирилася і забрала її до себе. Я зрозуміла і пробачила всіх, матір, чоловіка і тільки тепер живу спокійно в любові й доброті. Вмійте пробачати і все буде добре.

 Ukrainians.Today 

Фото ілюстративне – pixabay.

Все буде Україна