«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Салат «Ніжний»: вперше спробувала в кафе, а тепер готую вдома. Святково і смачно!

Салат «Ніжний»: вперше спробувала в кафе, а тепер готую вдома. Святково і смачно!

Ми хочемо вам запропонувати вам рецепт прекрасного салату «Ніжний», який сподобається всім без винятку. Його можна готувати на будь-яке свято або звичайну сімейну вечерю. Салат виходить ніжним, ситним, красивим і шалено смачним. Готується він просто і швидко, тільки потрібно для початку все зварити. Майонез ми пропонуємо теж приготувати самостійно, адже так салат вийде набагато смачніше і нешкідливим.

Які інгредієнти будуть потрібні:

150 г слабосоленої червоної риби;
Одна морквина;
Дві картоплини;
Один свіжий огірок;
Два яйця;
Складові майонезу:

Одне яйце;
150 г олії соняшникової;
Пів ч. ложки гірчиці;
Третина ч. ложки цукру;
Одна ст. ложка соку лимона;
Пів ч. ложки солі.
Як приготувати Салат «Ніжний»
Варені картоплю, моркву і яйця натріть за допомогою терки з великою фракцією.

Огірок і червону рибу наріжте у вигляді кубиків невеликого розміру.

Далі салат викладається шарами:

шар перший – картопля + змастити майонез;
шар другий – половина слабосоленої червоної риби;
шар третій – морквина + майонез (якщо вам не подобається смак вареної моркви, то можете скропити її соком лимона і тоді смак буде зовсім інший);
шар четвертий – огірок + майонез;
шар п’ятий – яйця + змастити майонезом;
шар шостий – друга половина червоної риби.

Прикрасьте зеленню і можете подавати. Такого ніжного салату ви ще не їли. Так що обов’язково його приготуйте.

Як приготувати майонез:
Налийте олію, розбийте яйце і збивайте за допомогою погружного блендера протягом 15-20 секунд. Яйце і олія повинні бути кімнатної температури.

Далі додайте гірчицю, всипте сіль, цукор і влийте сік лимона. Збийте ще раз.


Джерело

Все буде Україна