«... і що б не сталось пам'ятайте — Все буде Україна» ©

Все буде Україна

Страшні втрати Росії: Стало відомо про розгром цілої армії Росії

У Харківській області під містом Ізюм, половину якого було знищено через систематичні бомбардування окупантами , українські захисники ліквідували майже всю 35-ту загальновійськову армію російської федерації.

Про це у суботу, 4 травня, у своєму Телеграм-каналі повідомив голова Офісу президента Андрій Єрмак.

” В Ізюмі було знищено майже всю 35-ту загальновійськову армію Росії” , – йдеться в тексті публікації.

Інформацію про значну втрату російської армії підтвердили в Інституті вивчення війни (ISW). Згідно з даними, наданими російським мікроблогером, відомо, що 35-а загальновійськова армія Росії була ліквідована через те, що російські командири не врахували бойових викликів. Крім того, важка артилерія окупантів була у занедбаному стані через несвоєчасні ремонти, а підрозділи не забезпечувалися всім необхідним бойовим обладнанням.

Також наголошується, що російським силам, крім вищенаведеного, не вистачало ефективного спілкування з командними центрами, тому загарбники покладалися виключно на месенджери через дефіцит зашифрованих телефонів.

До відома читачів, 35-та загальновійськова червонопрапорна армія є об’єднанням східного військового округу сухопутних військ збройних сил Росії. Управління армії дислокується у м. Білогірську амурської області.

Джерело

Все буде Україна